Suomalaiset keräilyrahat - meiltä ympäri maailmaa

Kirjaudu

Tervetuloa

Ostoskorisi on tyhjä.

Turvallista asiointia - 14 päivän palautusoikeus

Kaikilla tuotteillamme on täysi 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Kätevimmin palautat tuotteen samassa kuoressa, jossa olet sen saanut. Mikäli haluat palauttaa tuotteita, tutustu palautusoppaaseemme. Myös asiakaspalvelumme neuvoo sinua mielellään.

  • Teillä on oikeus peruuttaa tilaussopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta.
  • Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun olette vastaanottanut tilaamanne tuotteen.
  • Palautukset Suomessa: Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän täydellinen palautusoikeus, maksuttomana asiakaspalautuksena. Palautus- ja peruutusoppaamme löydät täältä: 
  • Palautukset ulkomailta: Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita, jotka palautetaan alkuperäispakkauksessaan. Toimitusmaksuja ei palauteta.

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.