Suomalaiset keräilyrahat - meiltä ympäri maailmaa

Kirjaudu

Tervetuloa

Ostoskorisi on tyhjä.
Suomen Moneta

Valtiovarainministeriö kilpailutti suomalaisten juhlarahojen valmistamisen ja myynnin sekä suomalaisten rahasarjojen ja kahden euron erikoisrahojen myynnin. Kilpailutuksen voitti Suomen Moneta (Suomen Moneta on Oy Nordic Moneta Ab:n virallinen aputoiminimi).

Valtiovarainministeriö ja Suomen Moneta ovat tehneet sopimuksen, joka on voimassa 20.12.2019−31.12.2022. Sopimus sisältää sopimusoption vuosille 2023 ja 2024.

Suomen Hallitusmuoto 1919 -erikoisraha

Ensimmäisenä Suomen Monetan kautta myyntiin tulee vuoden 2019 ainoa kahden euron erikoisraha: Suomen Hallitusmuoto 1919. Rahaa on myynnissä enintään 90 000 kappaletta. Lisätietoa rahan keräilijämyynnistä on saatavilla Suomen Monetan verkkosivuilta: www.suomenmoneta.fi

Vuonna 2019 ei tämän lisäksi julkaista enää muita keräilyrahatuotteita.

 

Lisätietoja:

Suomen Monetan viestintäpäällikkö Sari Raki, e-mail; sari.raki (at) nordicmoneta.fi

Suomen Monetan asiakaspalvelu puh: 010 808040 (ark. 9-17); e-mail:info (at) suomenmoneta.fi

jälleenmyyjille: wholesale (at) nordicmoneta.com

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.