Finnish collector coins – from us all over the world

Log in

Hello

Your cart is empty.

 

Keräilyrahojen ja mitalien asiantuntija

Suomen Moneta – keräilijän kumppani, rahojen ja mitaleiden asiantuntija

Keräilyrahoja ja -mitaleita markkinoiva Suomen Moneta kuuluu kansainväliseen Samlerhuset-konserniin. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta yhteistyöverkostostamme, sillä tarjolla on sekä korkealaatuisia suomalaistuotteita että ulkomaisia uutuuksia. Ennakkovaraustemme ansiosta valikoimissa on myös tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia.

Valtiovarainministeriö kilpailutti suomalaisten juhlarahojen valmistamisen ja myynnin sekä suomalaisten rahasarjojen ja kahden euron erikoisrahojen myynnin. Kilpailutuksen voitti Suomen Moneta (Suomen Moneta on Oy Nordic Moneta Ab:n virallinen aputoiminimi).

Valtiovarainministeriö ja Suomen Moneta ovat tehneet sopimuksen, joka on voimassa 20.12.2019−31.12.2022. Sopimus sisältää sopimusoption vuosille 2023 ja 2024.

Pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla takaa yksittäiselle keräilijälle luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Palvelukokonaisuuden tavoitteena on mahdollisimman helppo asiointi: voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme, puhelimitse tai postitse. Tilaamasi tuotteet postitetaan suoraan kotiisi – vaivattomasti ja täysin turvallisesti. Mikäli haluat palauttaa tuotteita tutustu www.suomenmoneta.fi/verkkokauppa/palautusopas.

Toimimme virallisena jakelijana useimmille maailman johtaville rahapajoille ja keskuspankeille, kuten Norjan rahapaja, Britannian kuninkaallinen rahapaja, Ranskan rahapaja, Kanadan kuninkaallinen rahapaja, Kiinan kansantasavallan keskuspankki, Australian kuninkaallinen rahapaja, Etelä-Afrikan kuninkaallinen rahapaja, Itävallan rahapaja, Alankomaiden kuninkaallinen rahapaja, Suomen rahapaja, Espanjan kuninkaallinen rahapaja ja monet muut.


Samlerhuset-konserni

Norjassa perustettu Samlerhuset on ollut toiminnassa vuodesta 1994 lähtien. Kuluneiden vuosien aikana yritys on vakiinnuttanut paikkansa keräilyrahojen asiantuntijana – nykyään konsernilla on toimintaa neljässätoista Euroopan maassa.

Samlerhuset markkinoi rahoja, mitaleita ja muita keräilytuotteita. Yritys tekee tiivistä yhteistyötä lukuisten eri kansallisten rahapajojen ja keskuspankkien kanssa, minkä ansiosta se pystyy tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia ja mielenkiintoisia keräilytuotteita.

Tutustu konsernin sivuihin: www.samlerhuset.com


Töihin Suomen Monetaan?

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työtehtäviä tarjolla, mutta voit mielellään lähettää CV:n ja avoimen hakemuksen tähän osoitteeseen: rekry(a)suomenmoneta.fi

Mikäli kiinnostustasi vastaava työtehtävä avautuisi olemme yhteydessä sinuun.


What would you like to order?

Powered by BreezingForms

Monetų namaiLa Maison de la Monnaie Belge SPRLNárodní Pokladnice - jeden z hlavních distributorů pamětních mincí a medailíThe London Mint Office. Unrivalled experts in the fascinating world of coins.Samlerhuset. Ingen forpliktelser - 30 dager full returrettLatvijas Monētu namsSuomen Moneta ostaa kiinnostavia ja kysyttyjä juhlarahoja asiakkailta myös takaisinEesti MündiäriMønthuset Danmark. Danmarks største forhandler af mønter og medaljer.